Zile Spor Güreş Takımı

 
Zile Belediyespor kulübü bünyesinde bulunan güreş takımı geleceğin şampiyon güreşçilerini yetiştiriyor. Belediyespor Kulüp Başkanı Fatih GÖKAY güreş takımı antrenörü Emre ŞAHİN ve geleceğin şampiyon güreşçileri Belediye Başkanımız Lütfi VİDİNEL’i makamında ziyaret ettiler.

Belediyespor Kulübü Başkanı Güreş takımı Antrenörü ve geleceğin şampiyon güreşçilerinin kendilerini ziyaretlerinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Belediye Başkanımız Lütfi VİDİNEL; Belediyespor olarak güreşimizde de sizler aracılığıyla milli kültürümüze ata sporumuza destek verme mutluluğunu yaşıyoruz. Sizlerde güreş Antrenörümüzün nezaretinde çalışmalarınıza aralıksız olarak devam etmektesiniz. Çevre il ve ilçelerde yapılan güreşlere katılarak yapmış olduğunuz müsabakalarda başımız dik bir şekilde ayrılıyoruz. En son Tokat ta yapılan güreşlerde 1 birincilik 1 de ikincilikle dönmenizden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Geçen yıl Kırşehir de yapılan Türkiye şampiyonasında güreş müsabakasında Türkiye beşincisi çıkarmanın mutluluğunu yaşadık. Ben inanıyorum ki yapmış olduğunuz bu güzel çalışmaların neticesinde katıldığınız her müsabakadan madalyalarla döneceksiniz diye konuştu.

Zile Belediyespor kulüp başkanı Fatih GÖKAY’da yaptığı açıklamasında Zile Belediyespor’a vermiş olduğunuz desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Güreş yılda iki defa müsabakası olan meşakkatli, sürekli çalışma gerektiren bir spor. Olimpiyatlarda dahi güreş şuanda bulunduğu yerde değil. Olimpiyatlarda kalması söz konusu bununla ilgili güreş federasyonu başkanının çalışmaları devam etmekte inşallah olimpiyatlardan kalmayacaktır dedi.

Belediyespor güreş Antrenörü Emre ŞAHİN’ise Belediye başkanımıza ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizler haftanın 3 günü antrenmanlarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz geleceğin şampiyon güreşçileri için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz dedi.